top of page

TURE 2021

2021

TUR TIL HOLMEGÅRD VÆRK

Søndag d. 19. september 2021

 

16 deltagere tog på tur for at opleve særudstillingen med Jim Lyngvilds store fotografier, kjoler, smykker, skulpturer og glas, produceret i samarbejde med stedets glasmagere.

 

Herudover kunne vi nyde de nye rammer for Hebsgaards fantastiske glaskunst og fordybe os i den faste samling af dansk design og kunsthåndværk.

 

Timerne gik, og sulten blev undervejs stillet med den forudbestilte frokost i stedets restaurant.

Klik på billederne for at se dem i stort format.

 

PRÆSTEGÅRDEN I NAKSKOV

Besøg i præstegården tirsdag den 8. juni 2021

 

Tak til Pia Pape og Bjarne A. Madsen for deres store imødekommenhed over for vores forespørgsel om et besøg i den nyrenoverede præstebolig.

 

Deltagerne fik et spændende indblik i værtsparrets ivrige bestræbelser på at finde møbler og interiør til husets mange rum og indrette det med skyldig hensyntagen til husets funktion og historie. Arkitektparret, Kjeld Andersen og Ingegerd Bejbro, var til stede og fortalte før og under omvisningen om deres tilgang til opgaven med at nyindrette huset efter nutidens standarder men samtidig bevare præget fra den oprindelige Ørnsholtbygning i så stor udstrækning som muligt.

 

Med Pia Papes egne ord er præsteboligen som den står i dag en storslået gave fra kirken til Nakskov by og vil givetvis være et stort aktiv ved fremtidige besættelser af embedet.

Klik på billederne for at se dem i stort format.

 

Til højre ses et udvalg af værker fra udstillingen. Nærmere information findes i parken. Klik på de enkelte billeder for at se dem i stort format.

IN SITU 2021

Guidet tur i IN SITU udstillingen i

Reventlowparken. Søndag d.16. maj 

Rigtig skøn forårsdag i Reventlowparken søndag den 16. maj, hvor Kunstforeningen havde inviteret til guidet tur i IN SITU-udstillingen.

Lotte Madsen fra kunstnergruppen fortalte flot om årets udstilling og tankerne bag ”Vovestykker – Reventlow Re-live”.

32 medlemmer havde tilmeldt sig turen, de kom med godt humør, dejligt forårsvejr og fuglesang  -   alle, tror jeg, fik en skøn oplevelse. Efter rundvisningen nød vi dejlig kaffe og kage I Pederstrup Bed and Breakfast.

Skærmbillede 2021-05-21 kl. 11.14.21.png

Efter omvisningen i parken vandrede vi videre ad stien til Pederstrup Bed and Breakfast, hvor vi havde bedt oldfrue Lene Holse have en kaffetår mv. klar til os i lighed med sidste år.

Restriktionerne påbød dog, at serveringen i år foregik udendørs og under hensyntagen til gældende restriktioner.

PROGRAM

Vi mødtes ved P-pladsen, Pederstrupvej 124, hvor Lotte Madsen fra kunstnergruppen tog imod og førte os rundt til værkerne i parken. Årets udstilling har titlen ”Vovestykker - Reventlow Re-live”.

Årets 11 kunstnere er:

Parul Modha, Michael Dunk, Katrine Ring, Jette Mellgren, Emil Krogh Rasmussen,Mette og Kristoffer Glyholt, Lotte Madsen, Esben Brandt Møller, Bo Karberg og Dina Lundvall Nielsen.

bottom of page