TURE

IN SITU 2021

Guidet tur i IN SITU udstillingen i

Reventlowparken. Søndag d.16. maj

Rigtig skøn forårsdag i Reventlowparken søndag den 16. maj, hvor Kunstforeningen havde inviteret til guidet tur i IN SITU-udstillingen.

Lotte Madsen fra kunstnergruppen fortalte flot om årets udstilling og tankerne bag ”Vovestykker – Reventlow Re-live”.

32 medlemmer havde tilmeldt sig turen, de kom med godt humør, dejligt forårsvejr og fuglesang  -   alle, tror jeg, fik en skøn oplevelse. Efter rundvisningen nød vi dejlig kaffe og kage I Pederstrup Bed and Breakfast.

Til højre ses et udvalg af værker fra udstillingen. Nærmere information findes i parken. Klik på de enkelte billeder for at se dem i stort format.

Efter omvisningen i parken vandrede vi videre ad stien til Pederstrup Bed and Breakfast, hvor vi havde bedt oldfrue Lene Holse have en kaffetår mv. klar til os i lighed med sidste år.

Restriktionerne påbød dog, at serveringen i år foregik udendørs og under hensyntagen til gældende restriktioner.

PROGRAM

Vi mødtes ved P-pladsen, Pederstrupvej 124, hvor Lotte Madsen fra kunstnergruppen tog imod og førte os rundt til værkerne i parken. Årets udstilling har titlen ”Vovestykker - Reventlow Re-live”.

Årets 11 kunstnere er:

Parul Modha, Michael Dunk, Katrine Ring, Jette Mellgren, Emil Krogh Rasmussen,Mette og Kristoffer Glyholt, Lotte Madsen, Esben Brandt Møller, Bo Karberg og Dina Lundvall Nielsen.