top of page

TURE/AKTIVITETER 2022

2022

Kør-selv tur til Fuglsang Kunstmuseum

Søndag d. 6. nov. 2022

Kør-selv tur til Fuglsang Kunstmuseum søndag den 6. November 2022. Der deltog 17 og Kit Kjærbye fortalte om værkerne, som er udført af Anne Marie Carl-Nielsen.

Omkring kaffebordet fik deltagerne af Kit Kjærbye til indledning en spændende indføring i Anne Marie Carl-Nielsens liv og virke, hvorefter Kit med omvisning blandt værkerne i den flotte udstilling gav et fint indblik i billedhuggerens arbejdsmetoder, suppleret med fortællinger om de arbejdsbetingelser og afsavn, hun som kvindelig kunstner havde måttet leve med.

Klik på billederne for  at se dem i stort format

”Hvad hænger på min væg”

torsdag d. 24. november, Nakskov Sundhedscenter

Under indtagelse af kaffe og hjemmebagte æbleskiver fortalte deltagerne hver især lidt om deres medbragte værker, som derefter blev kommenteret og analyseret af Kit Kjærbye. Indledningsvis havde forsamlingen af Kit fået en lille indføring i billedanalyse, og således var der grundlag for gode og muntre dialoger omkring de enkelte værker. 21 deltagere havde en hyggelig aften.  

Klik på billederne for  at se dem i stort format

Turen til kunstudstilling i Masnedø Fort

Søndag d. 10. juli 2022

På denne sommerferiesøndag bevægede en mindre gruppe af lollandske kunstforeningsmedlemmer sig mod Vordingborg fra forskellige retninger. 
Vi blev på fortet modtaget af Stig Weye, der engageret fortalte om sit liv og sit virke som kunstner. (Billedkunst og musik).


Vi vandrede efter oplægget rundt mellem de mange rum i fortet. Rummene var fordelt mellem vore mange lokale kunstnere – ofte med 2 til 3 i de større rum - . Det var spændende at se, hvordan de enkelte kunstnere mødte og udnyttede udfordringerne i deres rum.
Vi håber og tror, at de viste billeder vil skabe appetit på selv at opleve den imponerende udstilling, der rummer mange flere kunstnere, ligesom den enkelte kunstner oftest udstiller flere værker.


Det er en meget seværdig udstilling, som vi må anbefale, at man finder tid til at besøge.