GENERALFORSAMLING 2020 er aflyst!

Bestyrelsen har besluttet at aflyse årets generalforsamling. Vi har måttet konstatere, at generalforsamlingen med de gældende særregler grundet Corona Pandemien næppe vil kunne holdes før sommerferien, og at nogle af vore medlemmer som særlig udsatte ikke ville have kunnet deltage i september, selvom reglerne skulle blive lempet. Vi havde glædet os meget til generalforsamlingen 17. marts, hvor vi havde et rigtig godt program.

Se mere om aflysningen her (pdf - åbner nyt vindue)

Hent Årsberetning her (pdf - åbner nyt vindue)

Hent Resultatopgørelse for året her. (pdf - åbner nyt vindue)

***

GENERALFORSAMLING 2019

Blev afholdt d. 19. marts kl. 19.00 i konferencesalen på Sundhedscentret, Hoskiærsvej 17, 4900 Nakskov.

Foredrag ved Kulturudvalgsformand Tine Vinther Clausen om sine visioner for Lolland Kommunes kulturliv.

Herefter bød foreningen på en let anretning.

Dagsorden iflg. vedtægter. Se her.

Hent Årsberetningen her.

Hent Årsregnskabet her.

***

Lodtrækning mellem de tilstedeværende medlemmer om de i løbet af årene indkøbte værker.

Udlevering af årets kunsthilsen.

Klik for stort format.

GENERALFORSAMLING 2018

Foreningen afholdt generalforsamling den 20. marts i Sundhedscentret i Nakskov

Aftenen indledtes med foredrag af Mette Rix Krabbe med udgangspunkt i titlen: ”Kulturen som løftestang for udviklingen på Lolland”

Se referat her

Se årsberetning her

Se årsregnskab her

GENERALFORSAMLING 2017

Blev afholdt onsdag d. 15 marts

i konferencesalen på Nakskov Sundshedscenter.

Arkitekt Flemming Skude fortalte om ”ARKITEKTUR SOM KUNSTART” og vi fik serveret en let anretning.

Generalforsamlingen løb af stabelen med udlodning af indkøbt kunst og udlevering af årets kunsthilsen.

Formandsberetning - hent her

Regnskab - hent her