UDSTILLINGER 2024

Nakskov Kunstforening har for første gang arrangeret en spændende Kunstrute igennem Nakskov.

I en række forretninger er der udstillet kunstværker lavet af tyske kunstnere eller elever fra Lolland Ungdomsskole - se vedhæftede kort.

Kunstvandringen starter ved Cafe Liebling fredag den 24. maj kl. 15,00 ( inegn tilmelding - bare møde op)

Kl. 16 er der Performance på Axeltorv og kl. 16-18 er der fernisering i Skt. Nikolai, hvor tyskere kunsternere har ophængt en række værker.

Deltag i alle tingene eller det du/I har lyst og mulighed for den 24.maj.

Læs lidt mere uddybende om hele arrangementet ved at klikke på plakaten.

Mange hilsner

Bestyrelsen i Nakskov Kunstforening

PERFORMANCE
Axeltorv kl. 16

FERNISERING
Skt. Nikolai Kirke
kl. 16–18

KUNSTRUTE-UDSTILLING.jpg

Hent invitationen her...

IN SICHT/INDSIGT

24. MAJ – 28. JUNI 2024

UDSTILLING I SKT. NIKOLAI KIRKE
AF TYSKE KUNSTNERE:

KUNSTVANDRING
24. MAJ 2024
START:
Café Liebling,
Axeltorv kl. 15

Nakskov Sundhedscenter i Vestibulen

Nakskov Kunstforening har taget initiativ til, at vi det kommende år vil tilbyde unge lokale kunstnere at udstille i en del af Vestibulen på Nakskov Sundhedscenter.

Hver kunstner vil typisk udstille deres kunst i 2-3 måneder. Vi håber mange borgere og ansatte på Nakskov Sundhedscenter vil nyde godt af de spændende og varierende udstillinger.

Værker af Steven Nørfelt kan beundres på Nakskov Sundhedscenter frem til 7. juni.

Vi havde fernisering 12. april.

Udstilling med
Steven Nørfelt.

26-01-24 til ultimo marts

Udstillingen er et led i udstillinger med unge kunstnere i Nakskov Sundhedscenter.

26-01-24 til ultimo marts

Udstilling med
Alexander Bernth-Andersen.

Alexander er i en fase, hvor det sort/hvide studeres – her i portrætter af kendte personer, hvor lys, skygge, kant og dybde udforskes. Under arbejdet dukkede mandspersoner frem. Alexander ser frem til at male kvinder, men det bliver nok med farver. Vi venter spændt.

Alexander Bernth-Andersen